Кадър: Туитър Григор Димитров се справи с Раду Албот (6:2, 6:3)

...
Кадър: Туитър Григор Димитров се справи с Раду Албот (6:2, 6:3)
Коментари Харесай

Григор: Радваме се, че играем пред толкова много българи в Сидни. Благодарим им за подкрепата

Кадър: " Туитър "  

Григор Димитров се оправи с Раду Албот (6:2, 6:3) и България победи Молдова  на новия тенис шампионат на нациите ATP Cup в Австралия. 

След успеха Димитров разумно беше прочувствен, изразявайки насладата си и казвайки доста мощни думи. Капитанът на националния ни тим в този шампионат посочи, че той и съотборниците му са страховит колектив, който се забавлява в мачовете от ATP Cup, написа Блиц.

" Всичко е прелестно досега. Много съществено одобрявам ролята си на играещ капитан, не е доста елементарно, от време на време ми липсва малко сила. Опитвам да се концентрирам, доколкото мога. Беше значимо и Димитър да завоюва първия мач, благодарим и за поддръжката, всичко се получава доста добре досега ", сподели Григор Димитров.

Съотборниците му споделиха неколкократно какво ентусиазъм за тях е някогашният №3. Григор изясни, че възприятието е взаимно. " И те ме въодушевяват. Говорим си доста, забавляваме се дружно, това прави нещата доста по-лесни. Понякога оставяме и тениса настрани, можеш да се насладиш на момента. В същото време работим доста крепко. Всеки от тях демонстрира чудесна дисциплинираност. Разбира се, има какво да се желае, само че сега нещата са добре ", разяснява звездата. 

" Радостни сме, че играем пред толкоз доста българи. Благодарим им за поддръжката ", сподели Димитров.

Интервюиращият го на корта му зададе въпрос до каква степен може да доближи България в ATP Cup. " Всяка фантазия стартира с религия. Щом сме тук, значи имаме вяра в себе си. Когато осъзнах, че класирах страната за отборна конкуренция, не знаех с кого ще играем, само че знаехме, че би трябвало да се борим, с който и да се паднем. Сега всичко опира до вярата и до това да сме здрави и непрекъснати ", приключи Гришо.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР